Informatie en advies over de kosten van dakdekkers
Gratis én vrijblijvend

dakdekker Papendrecht Dakdekker gezocht? Wat kost het om een dakdekker uit Papendrecht in te huren voor dakreparaties, vernieuwing, daklekkages, dakinspectie of andere werkzaamheden aan het dak? Wij helpen je graag op weg en kunnen je vrijblijvend in contact brengen met dakdekkers. Er zijn in Nederland meer dan 1000 dakdekkersbedrijven actief. Daardoor kan het soms lastig zijn om een goede keuze te maken. Met onze offerte service kom je in contact met specialisten in je regio  en kun je het aanbod verge lijken. Door de service en de prijzen naast elkaar te leggen betaal je nooit te veel voor het inhuren van een dakdekkersbedrijf.

Kosten dakdekker

Een dakdekker kan in Papendrecht vrij prijzig zijn, terwijl andere dakdekkers weer erg goedkoop zijn. Als je niet weet wat een gemiddelde prijs is, is het erg lastig in te schatten hoe een dakdekker in de markt ligt. Behalve een salaris per uur kun je er ook voor kiezen om een dakdekker op basis van een offerte langs te laten komen. Je kunt aangeven wat je opdracht is en daar een offerte voor opvragen. Als de offerte je bevalt laat je dat de dakdekker weten en zal hij voor het afgesproken bedrag de klus voor je opknappen. Zie webpagina kosten dakdekker.

Type werkzaamheden Provincie Randstad
Kluswerk 24 – 34 euro 29 – 41 euro
Nieuwbouw 26 – 39 euro 32 – 46 euro
Onderhoud & inspectie 30 – 42 euro 37 – 50 euro

Kosten per m2 Papendrecht

De kosten voor een dakdekker per m2 zullen per bedrijf in Papendrecht verschillen. Een dakdekker met redelijk wat ervaring zal per vierkante meter meer vragen dan een dakdekker die net is begonnen met zijn of haar bedrijf en nog in de fase van klantenwerving zit. Desondanks valt er zeker een gemiddelde prijs te geven. Bekijk webpagina kosten per m2.

Kosten dakdekker per uur Papendrecht

Het uurloon van een dakdekker verschilt uiteraard per dakdekker in Papendrecht . Een ervaren dakdekker zal per uur meer kunnen vragen dan een dakdekker die net een bedrijf opstart. Toch valt er wel een gemiddelde prijs te geven. Zie pagina kosten per uur.

Type Gemiddeld uurloon
Nieuwbouw +- 30 euro
Onderhoud +- 33 euro
Kluswerk +- 27 euro

Kosten materialen dakbedekking Papendrecht

Een dakdekker uit Papendrecht kan diverse soorten dakbedekking gebruiken om het dak te dekken. We noemen de meest voorkomende materialen op en geven er een richtprijs bij. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief de kosten om het te laten plaatsen. Houd er rekening mee dat de werkelijke kosten per dakdekker fors kunnen verschillen. Zie pagina materialen en dakbedekking.

Hellend dak kosten Papendrecht

Hellende daken zijn mooi, maar voor onderhoud erg lastig. Een dakdekker uit Papendrecht zal zich bij een hellend dak telkens moeten zekeren en goed moeten opletten niet te vallen en uit te glijden. Om die reden rekenen dakdekkers bij werk aan een hellend dak meer dan bij werk aan een plat dak. Zie pagina kosten hellend dak.

Plat dak kosten Papendrecht

Platte daken zijn in Papendrecht een van de makkelijkste soort daken voor een dakdekker. Hij kan gewoon zonder obstakels over het dak lopen. Dat scheelt enorm in vergelijking met een hellend dak, waar de dakdekker telkens zichzelf moet zekeren en moet oppassen niet uit te glijden, te vallen en wat te breken. Bekijk pagina kosten plat dak.

Wist je dat…

deze week 2 particulieren en 1 bedrijf in Papendrecht offertes hebben opgevraagd? Zij zijn nu in gesprek met dakdekkers uit Papendrecht en zullen besparen op de kosten. Vraag dakdekker offertes op en kom in contact met lokale bedrijven. Bekijk de volgende pagina’s…

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

De FPO dakbedekking; alles wat je moet weten

In het nieuwe AFAS Experience Center in Leusden werd het al op

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een erkende dakdekker?

Een professionele dakdekker is een manusje van alles. Hij is vooral gespecialiseerd

Wanneer mag een dakdekker niet werken?

Een dakdekker heeft als taak een beschermende laag tegen sneeuw, water en